SITE ȘTIRI / BLOG

Unul dintre cei mai buni jurnaliști și scriitori ai Angliei, Daniel Defoe, a făcut la un moment dat următoarea afirmație ,,Informaţia este sufletul tuturor afacerilor publice”. Ținând cont de faptul că înainte de a fi scriitor și jurnalist Daniel Defoe a fost un om de afaceri, putem afirma cu ușurință că și în zilele noastre atât modul în care se transmite informația, cât și unde anume ajunge aceasta este vital pentru bunul mers al unei afaceri.

Societatea în care trăim este guvernată de trei mari principii și anume: tehnologia, știința și informația. Pentru ca o afacere să se numere printre cele mai bune este necesar să se axeze și pe informația pe care o transmite publicului. Cel ce deține informații este cel care are puterea.

Cu toate că informațiile ajung la public cu rapiditate, dumneavoastră în calitate de întreprinzător trebuie să știți cum anume selectați informația pentru a putea alcătui un puzzle sau creea publicului o imagine despre ceea ce oferiți.

De asemnea, ținând cont de faptul că trăim într-o eră a tehnologiei și cunoașterii, informația transmisă într-un mod clar, concis și continuu este una dintre condițiile esențiale ale performanței sau mai bine spus ale succesului companiei dumneavoastră.

Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea online prin intermediul unui portal de știri, articole și noutăți, ArodasMedia.ro este soluția ideală. Folosind cele mai moderne tehnologii web precum: HTML5, CSS3, JAVASCRIPT, PHP, echipa noastră va dezvolta prin intermediul unui CMS (Content Management System) portalul de care aveți nevoie.