COPYWRITING

Indiferent de domeniul dvs de activitate, în majoritatea cazurilor facilizarea vanzărilor și creșterea numărului de clienți se obține prin intermediul cuvintelor, acestea din urmă ocupand un loc priomordial.
În mediul online, conținutul de calitate este unul dintre cei mai importanti factori care ajută atat la atragerea potentialilor clienti cat și a motoarelor de căutare. Tocmai de aceea venim în spijinul dumneavoastră cu urmatoarele servicii de copywriting:


Conținut site

Dacă aveți deja un website online însă nu sunteți încantat de conținutul pe care acesta îl afișează vizitatorilor, putem reface în totalitate sau parțial textele urmand cu atenție indicațiile dvs.

Comunicate de presă

Concepem texte cat mai atractive pentru comunicate de presă cu ajutorul cărora vom aduce un plus de valoare informațiilor pe care doriți să le transmiteți.


Advertoriale

Promovarea firmei sau produselor dvs prin intermediul advertorialelor de calitate este una dintre cele mai utilizate metode în acest moment. Scriem și publicăm (la cerere) advertoriale în rețeaua partenerilor noștri.


Descrieri produse/servicii

Analizăm, caracterizăm și redactăm într-un mod cat mai profesional produsele. Acest serviciu se adresează în special celor care dețin magazine online.

Clientii dvs. nu va gasesc pe Google in prima pagina?

Articole pentru website-uri

Pentru a fi pozitionat mai bine in Google si pentru a avea mai multi vizitatori trebuie sa publicati pe website articole cu un continut bogat si relevant pentru afacerea dvs.