SOLUȚII CRM

Customer Relationship Management sau CRM, este o unealtă de lucru absolut necesară oricărui gen de afacere pentru a-și crește profitabilitatea și pentru a monitoriza evoluția în raport cu clienții.


Utilizând soluțiile noastre CRM puteți păstra o evidență clară a istoricului interacționării cu clienții și implicit vă puteți îmbunătăți afacerea. Puteți centraliza: apelurile efectuate, email-urile transmise, întâlnirile, prezentările trimise și stadiul la care ați ajuns față de o posibilă vânzare. Vă putem semnala surse noi de potențiali clienți sau chiar și ce etape mai sunt de urmat pentru a încheia o tranzacție cu un client sau pentru a-i crește volumul de comenzi.

Pentru a funcționa cât mai bine, afacerea dumneavoastră are nevoie de un sistem CRM ce actualizează datele automat, cu acces instant pentru angajați, în care puteți afla imediat stadiul discuțiilor în care vă aflați cu un anumit client.
Transferul de la modul dumneavoastră actual de centralizare al clienților la CRM se poate face gratuit în condițiile în care centralizați datele sub forma unui tabel.

Sunteți la început de drum și nu aveți încă o bază de date cu potențiali clienți? Arodas Media vă oferă absolut Gratuit o listă cu peste 50,000 de firme ce ar putea fi interesate de produsele sau serviciile dumneavoastră. Aceste firme vor fi introduse automat în noua dumneavoastră aplicație CRM și vor conține toate coordonatele de contact cum ar fi: datele firmei și rulaj, persoană de contact, telefon sau adresă de e-mail.

Etapele implementării CRM-ului

Mai jos puteți regăsi o parte din etapele ce trebuie parcurse pentru a utiliza cu succes o platformă CRM.

customer-relationship-management1

Instalarea aplicației

În funcție de profilul afacerii dvs. și gradul de personalizare, instalarea poate dura câteva zile sau săptămâni.
business-cards-database2

Importarea clienților

Dacă aveți deja o listă de clienți în format tabelar, o putem transfera în aplicația CRM fără costuri suplimentare.
sql-file-format-symbol3

Contacte gratuite

Când achiziționați o platformă CRM vă adăugăm gratuit o bază de date cu 50.000 de potențiali clienți din România.
icon-14

Gestionați campaniile

Adăugați toate mijloacele de promovare și campaniile lansate pentru a le monitoriza și măsura rezultatele.
businessman5

Potențiali clienți

Utilizând campaniile de promovare puteți genera noi potențiali clienți automat sau manual, direct din aplicația CRM.
supporting-user6

Atribuirea prospecțiilor

Atribuirea potențialilor clienți către agenții de vânzări se poate face în mod automat sau, manual după caz.
follow-up-27

Follow-up

Controlați mijloacele de conversie a unui potențial client în prospect: telefoane, e-mailuri, întâlniri, prezentări, etc.
follow-up8

Sortați prospecții

Cu un simplu click puteți clasifica prospecții după: clienți, contacte sau oportunități.

Aplicații CRM personalizate

Aveți altă viziune despre procesul de vânzare? Putem construi orice aplicație CRM complet personalizată afacerii dumneavoastră

Analizăm atent necesitatea dvs.

Datorită nivelului de experiență, antreprenorii gândesc diferit când vine vorba de procesul de vânzare. Indiferent de ce idei aveți sau care considerați că este procesul corect prin care un contact ajunge un client fidel, la Arodas Media construim aplicații CRM 100% personalizate.

Dumneavoastră decideți procedura sau numărul de etape prin care trebuie să treacă un contact până când ajunge client fidel, tocmai de aceea putem construi o aplicație CRM care să satisfacă în totalitate necesitățiile departamentului de vânzări.


Construim platforma perfectă

Platforma CRM poate fi personalizată cu nenumărate module ce pot include: data mining (adăugarea de contacte bulk din diferite surse), gestionare clienți, ofertare, facturare, documente de transport, etc.

Doriți mai multe funcționalități? De ce să nu apelați la o aplicație ERP?