DTP - Desktop Publishing

De la cărți de vizită, până la reviste și broșuri cu DTP puteți transmite sub format tipărit informația sau ofertele către clienții dvs.

Corporate Identity

Corporate Identity

Nu este numai o strategie de marketing, ea reprezintă cartea dumneavoastră de vizită, modul în care compania se prezintă pe piață. O identitate corporatistă profesională face diferența între succes și insucces.

Detalii
brosuri-si-reviste

Broșuri și reviste

Broșurile și revistele sunt cele mai bune instrumente de marketing. Acestea pot să creeze o legătură strânsă între compania și consumatorii dumneavoastră. Întocmite într-un mod profesional acestea își vor atinge cu ușurință scopul.

Detalii
pliant

Pliante și postere

În era tehnologiei afacerile sunt promovate online. Cu toate acestea am uitat de cea mai simplă metodă care întotdeauna aduce rezultate, pliantele și posterele. Acestea reprezintă cea mai bună metodă de promovare dacă sunt realizate corespunzător.

Detalii
carti-de-vizita

Cărți de vizită

Cartea de vizită este un instrument indispensabil în afaceri. Aceasta nu este numai o simplă bucată de carton, ci este modul în care ceilalți fac cunoștiință cu dumneavoastră. Cartea dumneavoastră de vizită trebuie să fie una MEMORABILĂ.

Detalii
blog-stiri

Horeca și meniuri

MENIUL este sufletul unui restaurant sau bar. Pentru ca afacerea dumneavoastră să se numere printre cele mai bune, MENIUL trebuie să fie pe măsura așteptărilor clienților. Un MENIU bun întotdeauna va fi cel mai eficient instrument de marketing.

Detalii
copywriting

Ambalaje

Ambalajul reprezintă modul în care se prezintă brand-ul companiei dumneavoastră. În viața de zi cu zi, ambalajele pot influența puterea de cumpărare a produselor. Un ambalaj de calitate, diferentiază un produs și transmite o poveste.

Detalii