Magazine Online

În ultimii ani, mediul online a cunoscut o creștere spectaculoasă, majoritatea afacerilor începand să își mute activitatea din mediul offline în cel virtual. Cu o experiență extrem de bogată în domeniul online, echipa noastră vine în ajutorul dumneavoastră oferindu-vă tot suportul necesar pentru ca magazinul dumneavoastră online să se bucure de un real succes.

Soluțiile noastre de eCommerce vor face din magazinul dvs. online un instrument cat mai simplu și usor de utilizat de către clienții dvs. prin utilizarea unei interfețe cu un design intuitiv.

De ce un magazin online?

Administrare ușoară

Zona de administrare a magazinului va fi foarte intuitivă. Veți putea adăuga sau importa cu rapiditate produse împreună cu pozele aferente ale acestora, categorii, producători, având posibilitatea de a configura opțiunile de transport și plată în doar câteva minute.


Fără cunoștințe tehnice

Nu vă faceți nicio grijă în privința cunoștințelor de programare! Toate modulele vor fi pregătite, verificate și funcționale înainte de a intra în posesia noului magazin.


Un design modern

Pentru a vă asigura că magazinul online va arăta exact așa cum vă doriți și se va încadra corect cu domeniul de activitate al firmei, veți putea alege dintr-o serie de machete grafice atent selectate de către specialiștii noștri. Aceste machete pot fi modificate cu ușurință, ulterior, în funcție de preferințele dumneavoastră.


Produse nelimitate

Puteți adăuga cu ușurință câte produse, categorii, filtre și opțiuni aveți nevoie fără nici o limitare a platformei. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre posibilitatea unui parteneriat sau dacă aveți nevoie de sprijin pentru a putea construi cea mai bună soluție de Magazin Online pentru afacerea dvs., vă rugăm să ne contactați.