SEO

Optimizare pentru motoare de căutare

Arodas Media oferă o gamă cât mai completă de servicii SEO care se grupează în două categorii importante: SEO Onpage și SEO Offpage. Pentru SEO Onpage, echipa noastră vă oferă urmatoarele servicii:

Audit SEO

Vă oferim un raport complet ce va prezenta o serie de date referitoare la performanța SEO a website-ului dvs. Prin intermediul acestui serviciu vom surprinde problemele care trebuie soluționate în scopul îmbunătățirii apariției site-ului dumneavoastră în motoarele de căutare.


Îmbunătățim structura

Optimizarea paginilor, articolelor și a categoriilor de produse astfel încat acestea să fie mai ușor de accesat atat de către vizitatori cat și de către motoarele de căutare.


Optimizarea și corectarea codului sursă

Curățăm codul sursă de erori și facilităm indexarea corectă a tuturor paginilor website-ului.


Concepem conținut de calitate

Fie că este vorba de o pagină, un produs sau o categorie de produse , toate acestea necesită un conținut de calitate și cat mai ușor de indexat de către motoarele de căutare.


Optimizarea SEO Offpage este cea mai importantă etapă implicand o strategie complexă de acumulare a backlink-urilor. Strategia de Link Building are un rol esențial, fiind cea mai importantă parte dintr-o campanie de optimizare SEO. O campanie creată de către persoane fără experiență în SEO, poate atrage penalizări din partea Google.


Atragerea link-urilor către website-ul dvs. trebuie realizată natural avand la bază o strategie pe termen lung. Aceste link-uri necesită o analiză permanentă pentru a putea fi atrase prin diverse metode de promovare sau eliminate după caz.