RESTAURANTE

Ca bussines restaurantele se regăsesc numai în mediul offline, însă la fel de important este ca restaurantul pe care dumneavoastră îl dețineți, să își facă simțită prezența și în mediul online. A promova un restaurant în mediul online nu mai este o opțiune, a devenit o necesitate.

Ținând cont că aproximativ 80% din populația României are acces la internet utilizându-l în mod regulat, pentru ca restaurantul dumneavoastră să ajungă printre cele mai frecventate locații este necesar să îl prezentați și în mediul online.

Website-ul dedicat pentru restaurant are un design unic, complet personalizat în funcție de specificul fiecărui local și poate fi administrat în totalitate de către beneficiar.

Website-ul va conține pagini de prezentare nelimitate structurate în funcție de categorii, galerii foto, evenimente, noutăți, formulare de comandă, rezervare și contact; localizare dinamică pe hartă, prezentare meniu restaurant și tururi virtuale. Totul pentru a vă pune în valoare afacerea pe internet într-un mod cât mai profesional. Garanția website-urilor dezvoltate de către echipa noastră este nelimitată și se aplică pe toată perioada utilizării lor în mediul online.