De ce noi?

La un moment dat Leonardo Da Vinci afirma că ,,Experiența este mama oricărei certitudini”. Tindem să considerăm că această afirmație este complet valabilă și în zilele noastre deoarece am simțit-o pe propria piele.

Arodas Media nu este numai o comapanie. Arodas Media este o echipă formată din oameni cu experiență, dornici să împărtășească cunoștiințele pe care le dețin și altor persoane, dornici să vă ajute pe dumneavoastră, ca și întreprinzător, să reușiți să vă plasați afacerea printre cele mai bune din segmentul de piață în care activați.

Serviciile pe care le oferă Arodas Media vă pot ajuta pe dumneavoastră, în calitate de întreprinzător, să vă administrați și în același timp să vă promovați afacerea într-un mod cât mai profesional cu putință.

Dacă doriți să fiți prezenți cu afacerea dumneavoastră și în mediul online, Arodas Media poate să vă creeze propriul magazin online, pe care îl puteți administra cu ușurință. Mai mult decât atât vă putem promova într-un mod profesional afacerea, utilizând cele mai bune strategii și tehnici de marketing.

Având o experiență vastă în comerțul online, atât în Europa cât și în Romania, și colaborând cu unii dintre cei mai buni trainneri din țară, cu ajutorul nostru vă veți putea atinge toate scopurile pe care vi le-ați propus ca și om de afaceri.

CONTACT

ARODAS MEDIA

Adresa: Aleea Compozitorilor, nr. 8
Bloc Z22, Etaj 1, Sector 6, București
Telefon: 031 005 0359
E-mail: office@arodasmedia.ro
Website: www.arodasmedia.ro


Arodas Media construiește solutii ERP și aplicatii CRM pentru optimizarea afacerilor.

Folosind experiența noastră în domeniul transportului, al fabricării dar și al comerțului online vă putem ajuta să vă digitalizați complet afacerea și să eliminați timpi morți, erori umane și să normați corect angajații.